marți, 2 septembrie 2008

femei frumoase

ce inseamna o femeie frumoasa? ce gandeste o femeie frumoasa? ce viata isi doreste o femeie frumoasa? ce isi poate dori o femeie frumoasa?
“Sa lasam femeile frumoase barbatilor fara imaginatie”- Marcel Proust
Barbatii descriu o femeie frumoasa ca fiind inalta, supla, cu parul lung, cu trasaturi regulate, plina de senzualitate si de magnetism. Exista si barbati care atunci cand descriu o femeie frumoasa se refera la zambet, la maini ingrijite, la atitudine sau la inteligenta care aureoleaza frumusetea.
Mircea Cartarescu in “ De ce iubim femeile?” ofera un raspuns inedit: “pentru ca au sani rotunzi, cu gurguie care se ridica prin bluza cand le e frig, pentru ca au fundul mare si grasut(..) Pentru ca in pat sunt indraznete si inventive, nu din pervesitate, ci ca sa-ti arate ca te iubesc.(..) Pentru ca nu citesc reviste porno si nu navigheaza pe site-uri pono. Pentru ca poarta tot soiul de zdranganele pe care si le asorteaza la imbracaminte dupa reguli complicate si de neinteles. Pentru ca-si deseneaza si-si picteaza fetele cu atentia concentrata a unui artist inspirat.”

18 comentarii:

Anonim spunea...

eu cred ca o femeie frumoasa poate avea orice

Anonim spunea...

@anonim - ai dreptate asta dc nu e total batuta in cap

Anonim spunea...

prob ca sunt in primul rand f INVIDIATE

Anonim spunea...

dc ai de=a a face cu o femeie frumusica , toata lumea are de castigat :)

Anonim spunea...

@primul anonim: he he, nu e chiar asa de roz treaba. Pana isi gasesc dragostea au de muncit, poate chiar mai mult decat una mai putin frumoasa. Pentru ca de multe ori barbatii le vad doar ca niste papusi si crede-ma ca asta nu le place absolut deloc.

Anonim spunea...

@cristian asta dc au ceva in cerebel , pt ca d emulte ori nu prea... fara a fi acuzat de misoginism desigur , si perfect constient ca sunt si f multe femei deosebite - frumoase si f inteligente

Anonim spunea...

@blogcudetoate: In primul rand, multumesc pentru articolul asta foarte frumos.
Revenind la femeile noastre, asa e, trebuie sa aiba niscavai creier si sa nu fie curve. Dar nu trebuie sa aiba extraordinar de mult creier ca sa isi doreasca sa nu fie tratate ca niste papusi.
Ca nu sunt foarte multe femei care sa fie (foarte) inteligente e deja alta poveste. Am cunoscut si persoane care erau sub orice critica, dar am cunoscut si femei foarte inteligente. Femei care te surprind intr-un mod foarte placut.

Anonim spunea...

eu cred ca totul tine de noroc , in fond cele norocoase cu un trup de zeita o duc clar si mai bine in viata , cele nu , vor fi mereu frustrate orice s-ar spune...

Anonim spunea...

eu cred ca o femeie frumoasa tb sa fie si la suflet altfel nu face doi bani

Anonim spunea...

NEAPARAT SA FIE A TA :) ALTFEL DC E ALTUIA NU ARE FARMEC

Anonim spunea...

femeile frumoase vor fi mereu castigatoare... vor fi mereu alintate, favorizate ...

Anonim spunea...

ohhhoooo femeia tb sa arate bine

Anonim spunea...

femeile frumoase iti fac viata mai frumoasa , mai buna...

crysy spunea...

femeile sunt in fond ratiunea de a trai poate... pt ele ne zbatem mereu ...

Anonim spunea...

cr ca sunt si rele, si ingamfate ...

Anonim spunea...

degeaba e frumoasa daca nu are nimic in cap.:-j

Anonim spunea...

Nimeni dintre aceia pe care bogăţia şi onorurile îi aşază pe o treaptă mai înaltă nu e mare. Aceasta-i eroarea care ne înşală, că nu apreciem pe nimeni după ceea ce este, ci îi adăugăm şi cele ce-l împodobesc. Când vrei să apreciezi pe cineva la justa lui valoare şi să ştii ce fel de om este, priveşte-l gol: să lepede averea, să lepede onorurile şi celelalte minciuni ale soartei, să dezbrace până şi corpul – priveşte-i sufletul, dacă-i mare prin altceva sau prin el însuşi. Să apreciem fiecare lucru, îndepărtând ce se spune despre el, şi să cercetăm ce este, nu ce e numit. Seneca, Epistolae"

Anonim spunea...

Adica ar trebui sa iti gasesti cea mai frumoasa femeie....

Frumusetea e trecatoare. Depinde ce cauti: sex sau suflet pereche.